There was an error in this gadget

Monday, October 18, 2010

Photography Outing..


Hmm..
- 16 October 2010 -

Jam 7 ++ bermula la perjalanan 26 mahasiswa
bersama seorang jurulatih dan 2 orang jurupandu
yang macho lagi bergaya menaiki bas
Universiti Teknologi Malaysia menuju ke Shah Alam..
hmm..destinasi yang dituju adalah Taman Pertanian Malaysia
atau nama glamournya Bukit Cahaya Sri Alam dan i-city..

Kami tiba di Taman Pertanian dalam jam 2ptg..
hmm..m'cabar juga nak cari jalan ke sana..
berapa kali pusing ntah..pening driver..

Disana, kami dibahagikan kpd beberapa kumpln..
kerana ketidakcukupan kamera..hehe..
Ahli kumpln saya ialah Gerard (ketua), Qila
dan one Chinese girl..huhu xtau nama..
saya berkongsi kamera ngan qila..

Pengalaman ke sana 6 tahun lalu
masih diingatan.. tetapi kali ini,
kami hanya ke Rumah Iklim Sederhana
4 Musim
dan kwsn sekitarnya..
3 jam yg diperuntukkan t'nyata tidak m'cukupi..

Here some picto0:

[tirah] jurukamera??

Hadapan Rumah Iklim 4 Musim...

Some picto0 dlm Rumah Iklim 4 Musim:




kura-kura??

Then, kami2 b'tolak ke i-city..
singgah solat kat Masjid Shah Alam sat..
huah, lama dah tidak menapak di masjid tu..
Sampai di i-city, hari masih cerah..
xpelah, nak balik UTM awal punya pasal..

Bahagian yg paling menarik ialah tgk mereka2
captured gmbr..those guys yg hebat2..
sangat kagum..yang bestnya mereka2 ajar skali..
tapi yang kurang best, saya xpegang kamera time 2..
xdapat nak cuba, tengok je la~
byk juga trick2 tp xbrape ingat..^_^
Fyfa, bila dpt DSLR 9t, kte cuba2 nak??

Here some picto0:


nmpk bulan??

Gmbr dibawah sume bukan diambil oleh saya..^_^:


huah..mereka lompat tinggi!!

yg mna satu saya?? hehe..




Ada banyak gmbr lagi lawa..
Nak tgk!! Nak tgk!!
harap2 dapat tgk rabu nanti~

Tiba di universiti tercinta jam 1.30pagi..
Bestnya kalau dapat jalan2 lagi!!

p/s: apasal skema sgt ntah..
next post, gila DSLR ke??



No comments:

Post a Comment